Dodano: 2007-10-20 15:44
[quote=&quot;Gurth&quot;][quote=&quot;efunia&quot;]Ja pójdę zagłosować tylko po to, aby PiS miał jak najmniejsze poparcie i nie wygrał ponownie wyborów. Co do partii to w sumie nie wiem, dla mnie nikt nie jest na tyle wiarygodny, aby powierzyć mu rządzenie Polską.[/quote]<br /><br />Identycznie myśle. Wcześniej nigdy nie chodziłem na wybory, bo mnie to nie interesuje. Teraz zreszta też tak jest, ale wcześniej działania partii rządzącej mnie tak nie raziłi. Ani nie były super dobre, ani super złe. Ale tym razem nie podoba mi się to co czynił PiS (oprócz tępienia łapówkarstwa), wiec ide zagłosować na PO. PO bo to jedyna partia, która ma szanse wygrać z PiS i bardziej na zasadzie cokolwiek byle nie PiS. A w programy wyborcze i tak nie wierze, zawsze dużo obiecują, ja sobie ich rozlicze z tego co robiłi a nie obiecywali.<br />[/quote]<br /><br /><br />Dlatego oddam swój głos na PO!
Dodano: 2007-10-21 14:53
Elvis głosuje dzis POzytywnie.
Jest to moim zdaniem najnormalniejsza partia ;]
Ani komuchy ani kaczki z kompleksem wielkosci.
Jesli ktos nie zagłosuje tp przez najbliższe lata nie ma prawa narzekać!!!!
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."